top of page

Christmas Slotfeest-rioleringsproject

Op een sfeervolle winteravond kwam de Geitenkamp tot leven met de betoverende charme van een kerstmarkt op het plein. Kleurrijke lichtjes twinkelden tussen de bomen terwijl de geur van versgebakken lekkernijen zich verspreidde door de lucht. De jaarlijkse kerstmarkt bracht de gemeenschap samen in een warme en feestelijke ambiance.


Betoverende winterwereld

Verschillende tenten waren opgesteld, elk met hun eigen verleidelijke aanbod. De geur van glühwein en warme chocolademelk lokte bezoekers naar de dranktent, waar ze zich konden opwarmen en genieten van traditionele winterse drankjes. Naast de dranktent stonden kraampjes met hartige worstenbroodjes, knapperige frietjes en dampende soepen, die zowel de honger als de kou verdreven.


Feest van gezelligheid

De klanken van vrolijke muziek vulden de lucht, uitgevoerd door lokale muzikanten die het plein omtoverden tot een levendig podium. Kinderen lachten en renden rond, gefascineerd door de verschillende activiteiten die speciaal voor hen waren opgezet. Van knutselworkshops tot ritjes op een miniatuurkersttrein, er was voor elk kind iets magisch te beleven.


Verwarmende sfeer en lokale ambachten

Ondertussen slenterden volwassenen langs de kraampjes, bewonderend de handgemaakte kerstdecoraties en unieke geschenken die te koop werden aangeboden. De kerstmarkt diende niet alleen als een plek om cadeautjes te kopen, maar ook als een gelegenheid om de lokale ambachtslieden te steunen en de banden in de buurt te versterken.


Gemeenschap en traditie

De kerstmarkt op het plein in Geitenkamp was meer dan alleen een markt; het was een viering van gemeenschap, gezelligheid en de warmte van het seizoen. Terwijl de avond vorderde en de lucht gevuld raakte met gelach en vreugde, werd het duidelijk dat deze bijzondere traditie jaar na jaar een bron van vreugde en verbondenheid zou blijven voor de hele buurt.


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page